Afterburn 2015. március márciusában

Az a kedves emberek, akik a Pályás Comiclist -ban a képregények iránti kérelmeiket, valamint a 2015. januári előnézetekben bemutatott egyéb termékeket, amelyeket 2015. márciusától kezdve a szállításra rendeztek.

Skystorm Origins #1

Írta: Robert W. Hickey, Nichols költsége
Willie Peppers, Chris Dreier és Aero Zero művészete
Willie Peppers borítója, Chris Dreier
OnSale, 2015. március 25.

“Minden történetnek van kezdete …”

A Skystorm Origins a Skystorm World szélességét és szélességét ölel fel, mint a Paradox -háborúk felé az időkövek szilánkjainak hatalmas törekvéseit.

A Stormquest, a Hellgirl, a Darkness krónikák, az edzett Steele, valamint mások történetei mind a legendás utazáshoz kapcsolódnak!

A Skystorm Origins #1 Merlinnek a középkorban fut, Marta Hot a sarkán. Van valami, amit ő akar, és jól gondolkodik, hogy mindent megtegyen, hogy elvegye tőle. Úgy tűnik, hogy Stormquest megakadályozza, hogy elérje céljait. Az érzelmek magasra kerülnek, amikor felfedezik a Merlin -t a Stormquest grafikus könyvének eseményei után.

Skystorm Origins #1
Tétel # ABC1022 • UPC # 8545490002501122 • EAN: 97818842916950399

Alkatrészek ismeretlen grafikus könyv #1

Írta: szeretett Smith
Art készítette Brad Gorby
OnSale 2015. március 25. • 110+ PG, FC, 18,99 USD, korlátozott sorozat.

Az idegen inváziók más történeteitől eltérően, nincs idő „az égboltot nézni”.

Már itt vannak.

Scalons. Könyörtelen hüllőszerű lények, amelyek jól ismerik a nemi erőszak, a pazar és a zsákmány módszereit. Amikor a házuk világának környezete szegény lett, és megölte a fajuk nőket, megértették, hogy a hímeknek ki kell oltaniuk, és ezt gyorsan meg kell tenniük, mielőtt a világ scalonjának mérgező levegője kijelentette őket.

A Világ Föld az új otthonuk lett. Ugyanakkor, mint bármely típusú új ház, azt kellett beilleszteni, hogy kielégítsék saját csavart igényeiket. Ez azt sugallta, hogy a gonosz vetőmagjukat a Föld nőkkel terjesztik egy új hibrid verseny létrehozására annak biztosítása érdekében, hogy a biztosítás hivatalosan a Földet állítsa.
Ehhez azt sugallta, hogy a Föld Nőket fogják el, és akaratuk ellenére is. Bárki, aki bekerült a módszerbe, meghal.

Az elit chicagói bűncselekményrendszer két tagja megpróbálja kipróbálni, és megbizonyosodni arról, hogy ez nem történik meg. Ez a kettő a Pendelton Spurr, valamint Maria Lucci. Két újjáépítő alkoholos nagyon zsaru, amelyek bármilyen időben is leszivároghatnak a kocsiból, valamint a kormány alatt.

Ők az egyetlen két dolog, amely a Föld között áll, miközben megértjük, és egy teljesen új világrendet.

Ideje állni a nagy srácokért.

Alkatrészek ismeretlen grafikus könyv #1
Tétel #ABC2023
UPC #8545490002202023
EAN: 97818842962651899

Ossza meg ezt:
Részvény

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Távirat
Pinterest

Facebook
Zseb

WhatsApp

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Afterburn 2015. áprilisi kérelmezések Az utóburnben lévő kedves emberek képregényt nyújtottak a képregények iránti kérelmeikkel, valamint a 2015. februári előnézetben bemutatott egyéb termékekkel, amelyeket 2015. áprilisától kezdve szállítanak.
2015. január 30. “képregény”

Először nézzük meg a Skystorm Origins #1Media kiadását – Az első probléma, amely 2015. márciusban jelenik meg, az időutazás, a fejlesztők és az egység története. A hősök és a gazemberek is születnek, valamint néhányat Robert W. Hickey -től, valamint a Nichols – Skystorm Origins költségeit is megsemmisítik. A Skystorm Origins a szélességet átfedik…
2015. január 6. “képregény”

Először nézzük meg a StormQuest: Timestorm 1Media kötet kiadását – A utóburn legelső havi képregényének, a “Skystorm Origins” nyilatkozatával 2015. márciusban kezdődik. Az első probléma a Stormquest csapata a StormQuestből; Timestorm grafikus könyv szállítás 2015 februárjában. StormQuest…
2014. december 24 -én “képregény”

Leave a Reply

Your email address will not be published.