Barry Windsor-Smith, valamint az X-Men

sok gyűjtő számára, Barry Windsor-Smith szinonimája lehet a Valiantnek. Borító illusztrációkat nyújtott be a korai korszakú Valiant címek széles skálájához. Az olyan könyvek, mint az Archer, valamint az Armstrong #0, a Bloodshot #1, a Solar #3, valamint az X-O Manowar #4, a munkájának elsődleges példái. Néhány korábbi, a Marvel-nél végzett munkája, különösen az X-Men-en végzett munkája hasonlóan ikonikus.

Lifedeath & Lifedeath II

Barry Windsor-Smithnek volt néhány a legvonzóbb és ikonikus borítója bármilyen művésznek, Chris Claremont X-Men Run során. A Claremont-nal való első partnersége az X-Men #186-ban jelent meg.

A könyv borítója egy hagyományos Windsor-Smith megjelenés, valamint néhány csodálatos belső ceruzával is rendelkezik. Nagyon vad azt hinni, hogy ez a művész pontosan ugyanaz, aki felhívta a Kirby-ihlette borítót, valamint a belső tereket az X-Men #53-as években.

Érdemes megjegyezni, hogy az 53. probléma az első képregény munkája. A CGC 9.8 körülbelül 2000 dollárt fog visszafizetni. Az X-Men #198 az előző X-Men történetének nyomon követése. Az X-Men #198 még a szokatlan lépést (egyelőre) is megteszi, hogy a könyv elején az innovatív csapatot dobja el. Ez a könyv semmilyen típusú szakaszon nem kulcsfontosságú, azonban körülbelül 60 dollárért egy CGC 9.8 esetén nagyszerű megjelenésű borítót kaphat a gyűjteményhez.

Rozsomák, valamint a fegyvert.

Az X-Men #212, valamint a Marvel Comics szerint a 72. számú könyv két olyan könyv, amelyet a tavalyi évre figyeltem. Ez a két könyv, amelyet sajnálom, hogy nem ugrott fel, amikor költségeik sokkal alacsonyabbak voltak. Mindkét cím rendkívül robusztus nyereséget tapasztalt az elmúlt hat hónapban. Az X-Men #212-ben az egyik legjobb Wolverine borítója van bármilyen életkorú, valamint a mutáns mészárlás kereszteződésének része.

Ez egy kisebb Wolverine kulcsa, mivel a Sabretooth -szal folytatott első csata. A könyv jelenleg 250 dollár körül van, jelenleg a CGC 9.8 -ra. Az MCP #72 jelenleg kisebb kulcsként szolgál. Ez azonban bárhol a Fegyver X programjának legelső megjelenése. Ez a könyv 350 dollárért értékesít egy CGC 9.8 -ban, és gyorsan felmászik.

A X Weapon Story folytatja az összes módszert, mint a 84. számú problémát, valamint a futás minden problémáját a Windsor-Smith borítókkal, hogy együtt menjenek a történet belső munkájával. A későbbi kiadások közül az MCP #74, valamint az MCP #84 funkció a leg ikonikusabb borítók. Ez a futás a radar alatt volt, egészen a közelmúltig, valamint még mindig is, a 72. probléma az, amely a legtöbb figyelmeztetést kapja, mivel a Fegyver X program legelső megjelenése. Határozottan érdemes figyelemmel kísérni őket.

Nézd meg a jövőre

Barry Windsor-Smith a Marvel Comics Presents-ben a X fegyverrel kapcsolatos alapvető munkájával megerősítette X-Men hagyományát. Ezek a könyvek a radar alatt voltak, azonban azt várom, hogy mindegyikük folyamatosan mászjon az év programján.

Ahogy ezek a könyvek felmelegednek, nem indokolatlan azt hinni, hogy más BWS -könyvek szintén több figyelmeztetést kapnak. Ez azonban a véleményem. Mit gondoltok, srácok? Értsük meg a megjegyzésekben!

Hány ember olvassa ezt most veled? Tegye vállalkozását mindegyik elé!

Ossza meg ezt:
Részvény

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Távirat
Pinterest3

Facebook
Zseb

WhatsApp

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Az Eternal Warrior egy Valiant Masters CollectionMedia kiadást szerez – Valiant büszke arra, hogy felfedi a Valiant Masters: Eternal Warrior Vol. 1-Az ököl és az acél HC-egy új keménytáblás gyűjtemény, amely újra bemutatja a Valiant eredeti halhatatlan hős legendás debütálását az FI számára.
2013. április 22. “képregény”

A Valiant bejelenti a két ingyenes képregény napi 2013. évi CitlesMedia kiadását – a Valiant múltbeli és a jelen legnagyobb hősöket május 4 -én, szombaton lép fel a 2013. évi ingyenes képregény napra! A Valiant büszke arra, hogy egyetlen, azonban két különleges kiadás a következő évi ingyenes képregény napi napra, amelyben…
2012. december 14 -én “képregény”

Valiant Masters: A Ninjak 200 Pagesmedia kiadásra növekszik-Valiant büszke arra, hogy kiderül, hogy a Mark Moretti, valamint a Joe Quesada Ninjak, még egyre nagyobb egyre nagyobb! Most 200 oldalra lépve, Valiant Masters: Ninjak Vol. 1 – A Fekete Víz összegyűjti a meghatározást…
2013. január 23. “Képregény”

Képregénygyűjtők sarkában

Leave a Reply

Your email address will not be published.