Ünnepeld az Igazságügyi Liga napját egy speciális kiadású képregény

médialeadással-A DC Élviselés (DCE) bejelentette a popkultúra története leghíresebb hihetetlen hőscsapatának akciódús ünnepségét, november, szombaton. 18. Az „Igazságügyi Liga nap” a Warner Bros. Pictures Liga rendkívül várt nagyképernyős debütálásának nyitó hétvégén kerül sor, és a hatalmas esemény tiszteletben tartja a DC legendás hihetetlenül hőscsapatát, epikus világszerte.
Több mint ezer képregény kiskereskedő, könyvesbolt, könyvtár, Six Flags vidámparkok és más partnerek szerte a világon az „Igazságügyi Liga nap” aktiválásait fogják tartani, ideértve az Igazságügyi Liga 1. napi speciális kiadásának ingyenes példányának elosztását, amely újból kinyomtatja az új 52 Igazságügyi Ligát #1, a Superstar kreatív csapat, Geoff Johns és Jim Lee, és új borítót mutat be Ivan Reis. A digitális kereskedők ingyenes letöltéseket is kínálnak a képregényről.

A kaland kibővítésével a nagy képernyőn túl, azok a filmrendezők, akik jegyet vásárolnak az Igazságügyi Ligában a résztvevő IMAX®-ben az AMC Theatres®-en november 16-19-től 15. bajnokság: Geoff Johns és Ivan Reis. Azok a rajongók, akik jegyet vásárolnak a Cinemark és a Regal IMAX® Theatres -től, ingyenes digitális képregénykódokat is kapnak. Ráadásul a korlátozott kiadású „Justice League Day” plakátok, a pillanatnyi tetoválások és a rajongói központú ajándékok lesznek elérhetők a kiválasztott kiskereskedőknél. A DC All Access, a DC díjnyertes eredeti digitális sorozata, a DC rajongók YouTube csatornájával együtt, speciális programozást fog tartani az „Igazságügyi League Day” ünnepség támogatására. A rajongók megnézhetik a DCCOMICS.com/jlday -t, hogy sokkal több részletet találjanak az ünnepségekről és a résztvevő helyekről.

A DC Collectibles rajongói a filmben szereplő színészi megjelenések alapján szenzációs 12 ”-es szoborként is hazavihetik a kedvenc Igazságügyi Liga karakterüket. A rajongók megtalálhatják a Gal Gadot Wonder Woman -t, Ben Affleck Batman -t, Jason Momoa Aquaman -t, Ray Fisher Cyborgot és az Ezra Miller The Flash Anywher Comics -t.

A rajongók letölthetik a hivatalos „Igazságügyi Liga napi” tevékenységi készletet, beleértve a kivágott papírmaszkokat, a Word Liry -t, a színező oldalakat és egyebeket. Nézze meg a DCALLACCESS.com webhelyet, és töltse le a DC All Access Mobile App sokkal további részleteit az „Igazságügyi League Day” ünnepségekről, a részt vevő üzletekről és az alapos lefedettségről közvetlenül az eredeti Digital Series DC All Access -ből.

Csatlakozzon a november 18 -i ünnepséghez, és ossza meg a közösségi médiában a #JusticeAgueday használatával.

Ossza meg ezt:
Részvény

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Távirat
Pinterest

Facebook
Zseb

WhatsApp

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

A DC Comics bejelenti három ingyenes képregénynapot, 2022 Titlesdark Crisis #0, Galaxy: A legszebb csillag és a DC League of Super-Roets: A fantasztikus MXY-UP a DC három FCBD 2022 címe lesz. A sajtóközlemény következik: A média kiadás – A képregény rajongói számára az év egyik legnagyobb napja, a DC ingyenes képregény napot készít…
2022in február 15 -én “Comiclist”

A DC sötét válsága az ingyenes képregénynapon kezdődik, a 2022A Sötét válság -előzetes az ingyenes képregény napján, majd az egylövésű Igazságügyi Liga: Road to Dark Crisis #1. – Marv Wolfman és George Pérez, a Pária otthoni világának, a Limitless Földről szóló eredeti válságban…
2022in február 10 -én “Comiclist”

A Kia csapatok Jim Lee-vel testreszabhatják a Heroes Carmedia Release-DC Élvezet (DCE) ma nyitotta meg a San Diego Comic-Con-t a művészi és az adás keverékével, az Igazságügyi Liga ihletésű Kia Sorento-val, a nyolcadik és a végső egyedi szokással. -A Kia Motors America -val való partnerségbe épített autó. A fájó…
2013. július 18 -án “képregény”

Leave a Reply

Your email address will not be published.