Markley lázas agya: Kíváncsi vagyok

Ezt a posztot az alábbiak szerint kell benyújtani:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok,
Termék -áttekintések

Wayne Markley

Írta: Wayne Markley

A tavalyi év végén a DC bejelentette egy új képregény sorozatot, amelyen a fiatalabb hősök szerepelnek, és az egész vonalat Brian Michael Bendis irányítja. Bendis jól ismert, hogy a fiatalabb karakterek írása az évek során Miles Morales -tól Takio -ig. A DC -nek nagy reménye volt a négy könyv új sorára, tehát ezzel a bloggal rájuk fogom nézni. Azt kell mondanom, hogy összességében nagyon élvezetesek. Azt mondom, hogy egy idős ember, aki elolvassa ezeket a könyveket azzal a gondolattal, hogy a fiatalabb olvasók számára készültek. Azt hiszem, a célközönség fiatal tizenévesek vagy annál magasabbak. Elismerem, hogy míg ezek a könyvek a DC -univerzumhoz kapcsolódnak, nem olyan összetettek a DCU -hoz, és nem kell tudnod semmit a DC képregényekről, hogy értékeljék ezeket a könyveket.

Fiatal igazságszolgáltatás

Először is fiatal igazságszolgáltatásunk van, amely egy 1998 -as DC képregényből származik, amelyet Peter David írt, és Robin, Superboy és Impulse. Tekintettel arra, hogy akkor közzétették a hősök nevét és különféle keverékeit, beleértve az Art Baltazar és Franco szórakoztatóját. (Bendis verziója előtt legalább három fiatal igazságszolgáltatási sorozat volt). Meg kell említenem, hogy volt egy nagyon népszerű rajzfilmes show is, amelynek célja a tini DC hősök, akik mindenféle kalandra összeálltak. Bendis új fiatal igazságosságában a történet a Gemworld (a klasszikus Ametiszt sorozatból) varázslatos világával nyílik meg, amely összeolvad a Földdel és a Wonder Girl -vel, az impulzussal, és Robin Jinny Hex -szel (aki esetleg nem kapcsolódik Jonah Hexhez. ) és tini lámpás. Csoportként megpróbálják megakadályozni, hogy a Gemworld átvegye a Metropolist. A folyamat során megtalálták a hosszú hiányzó Conner Kent -et (Superboy)? Ezt a hat kiadás első ívét (igen, még mindig szomorúan írnak a kereskedelemre), Bendis írta, és Patrick Gleason gyönyörűen rajzolta. Ez egy szórakoztató kaland, tele akcióval és gátokkal. A karakterek nagyon szórakoztatóak, és Bendis nagyszerű keveréket talál egy fiatal olvasó könyvének és egy jól elkészített, szabványos szuperhős képregénynek. Gyors tempójú és csavarokkal tele van. Mint a Brian Bendis sok története esetén, nagyon sok alterület és ugratása van a dolgoknak, így az első ív végén számos kérdés van. Az első kiadásokat egy gyönyörű keménytáblás gyűjteménybe gyűjtötték. Meg kell említenem, hogy Patrick Gleason elhagyta a könyvet a hat kiadás után (a Marvel és a Spider-Man felé költözik). A Gleason -t John Timms váltotta fel.

Naomi

Következő egy újabb könyv, amelyet Bendis írt, amely egy hat Naomi nevű miniszteri miniszter volt. Ezt a könyvet David F. Walker együtt írta, akit nagyon alulértékelt írónak tartok (még mindig a Luke Cage Christmas Special klasszikusnak tartom), és Jamal Campbell rajzolta. A művészet csak gyönyörű, mivel tiszta és sima, és csak víz, mint a víz. A történet egy Naomi nevű tini lányról szól, aki Superman és Mongul szülővárosába való összeomlás után arra törekszik, hogy megvizsgálja, amikor utoljára egy szuperhős jött haza. Ez ahhoz vezet, hogy Naomi felfedezi eredetét, nem az, amit gondolt, és elvégre nem normális tini. Ennek a könyvnek sok zümmögése volt, amikor megjelenik, és Naomi nemrégiben jelent meg az akció -képregény oldalain a Supermannel együtt. Nagyon örültem ennek a könyvnek, de másképp olvasott, mint a fiatal igazságosság. Ez egy másik típusú történet, mivel egyetlen karakter, amely szilárdan egy normál világban van beállítva, csodálatos dolgokkal körülötte. (A fiatal igazságosság sok varázslat és fantázia.) Mindkét könyv nagyon jó, de számomra úgy tűnik, hogy vonzóak lennének a különböző közönség számára. A Naomi szezon első keménytáblás gyűjteménye éppen ki van kapcsolva, és érdemes ellenőrizni. A DC bejelentette, hogy a Naomi második évadja lesz (egy második sorozat), de erre még nincs dátum.

Tárcsázza a hősöt

A harmadik sorozat a Hero H For Hero. A fiatal igazságossághoz hasonlóan a Dial H for Hero legalább három korábbi verziója is létezik. Mindezek a sorozatok a misztikus H tárcsázott körül forogtak, ahol a tulajdonos tárcsázhatja a hős szót, és más szuperhősré alakulnak. Ezt a sorozatot eredetileg hat kiadású miniszterként jelentették be, de figyelembe véve, hogy azt akkor egy 12 kiadású sorozatra bővítették. Sam Humphries írta, és Joseph A. Quinones Jr. rajzolta. Ez az új sorozat Miquel Montez körül forog, aki számos baleset révén átjut a H Dial -en, és onnan a dolgok délre mennek. Úgy gondolom, hogy ez a könyv a legkevésbé kedvencem a Wonder Comics -ban. Jól sikerült, és a művészet nagyszerű, de számomra a történet túl bonyolult. (Azt hiszem, ugyanezt lehet mondani a fiatal igazságosságról). A Humphries nagyszerű munkát végez, hogy az előző tárcsázási előzményekben Robby Reed megjelenésével, a H Dial eredeti birtokosa, az 1960 -as években a House of House oldalán szerepel. Folytatom a könyv elolvasását, amíg el nem éri a Con -otClusion, ahogy szeretném látni, hova megy. Érdekes olvasmány, de nem annyira szórakoztat, mint a másik három könyv. Az első kollekció ezt a karácsonyt, a második kereskedelem jövő tavasszal esedékes.

Wonder ikrek

Az utolsó könyv a Wonder ikrek. A Wonder ikrek: Zan és Janya, a testvér és a nővér szuperhős csapat, aki először a Hanna-Barbara-ban hihetetlenül barátaid rajzfilmben jelent meg. Az évek során különféle DC képregényekben jelentkeztek, beleértve a Teen Titans Go -t! és megjelenés a Smallville TV -show -ban. A Wonder Comics részeként jóváhagyták a saját hat kiadási sorozatukat, amelyeket a Dial H -hez hasonlóan 12 kiadásra is kiterjesztettek. Mark Russell (egy másik kedvenc íróm egyik) írta, és Stephen Byrne gyönyörűen rajzolta. A Wonder ikrek ebben a verziójában a duót száműzték otthoni bolygóról, és földre szállnak, és a Superman élvezete alatt, aki toborozza őket, hogy gyakornokok legyenek az Igazságügyi Hallban. Innentől kezdve egy titkos bűncselekmény bandájában vesznek részt, amelyet magukra vesznek, hogy abbahagyják. Mayhem kialakul. Ez a kedvencem a Wonder Comics -ból, mivel tele van Mark Russell humorával és sovány történetmesélésével. A Russell könyvemben, David Walkerrel és Tom Taylorral együtt, a kedvenc képregényeim. Ez a könyv a humor és a cselekvés legjobb keveréke, valamint egy kis snark. Gyorsan mozog, és a művészet gyönyörű, és egy animációs megjelenésre utal, ami nagyszerű bólintás a karakter eredetére. Az első hat kiadást gyűjtő első kereskedelmi gyűjtemény novemberben lesz értékesítésre. Nagyon ajánlom ezt a könyvet.

Fiatal igazságszolgáltatás #11

Ez becsomagolja ezt az időre. Nagyon szeretem, amit Bendis készített ezekkel a könyvekkel. Nem tudom, mennyire vesz részt személyesen ezekkel a könyvekkel, de azt hiszem, hogy a DC-nek hitelképességi pontszámmal kell rendelkeznie, ha megpróbálja elkészíteni ezeket a könyveket, amelyeket a nem hagyományos képregény rajongók, vagy a legnehezebb képregény rajongók is elolvashatnak. Javasolnám e könyvek bármelyikét minden olyan személynek, aki megpróbál jó olvasást találni. Mint mindig, szeretném hallani, mit gondolsz ezekről a könyvekről. Meg lehet érni az mfbway@aol.com címen vagy a Facebookon a Wayne Markley -n. (Sajnálom, nem vagyok elég társadalmi ahhoz, hogy más platformon legyek.) Mindezek a szavak és gondolatok az enyém, és nem tükrözik a Westfield Comics vagy az alkalmazottak gondolatait vagy véleményét. Mint mindig…

Köszönöm.

Leave a Reply

Your email address will not be published.