Fontolására: Marvel’s Hawkeye Vol. 1: Az életem fegyverként

Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Hawkeye Vol. 1: Az életem fegyverként

Írta: Robert Greenberger

Hawkeye gyorsan átgondolható a Marvel korszakában a karakter bevezetésének második hullámára. Clint Barton először visszatért, ezúttal a hírhedt fekete özvegy, valamint az olvasók képzeletét. Stan Lee -nek is kedvelnie kellett őt, figyelembe véve, hogy végül a 16. problémával való újrakonfigurált Avengers részét képezte. A második esélyt adva, a lehető legtöbbet akarta kihozni, az Amerika kapitányával, a Bravado felhasználásával mély bizonytalanság elrejtésére. Idővel arra törekedtünk, hogy felfedezzük karneváli hátterét, rosszindulatú testvérét, valamint életének más elemeit.

Noha nyilak valószínűleg megegyeztek a környezetbarát nyíllal való találékonysággal, mindig sokkal több csúcstechnikát és kevésbé éreztek magukat. Hasonlóképpen volt egy eltávolító karakter a get-go-ból, amely elválasztotta a két íjert. Tekintettel arra, hogy akkor Hawkeye sok csapatban volt, végül lehetőséget adott a Thunderbolts, valamint az akkori Trick Avengers vezetésére. Útközben sok nőt romicasztott, feleségül vette a Mockingbird -t, majd gyászolta a veszteségét. Hallását hátrányosan befolyásolta az 1980-as években, és úgy kopogtatott, mint egy rajongó, aki a 44. helyet szerezte az IGN minden idők hőseinek listáján, valamint a Wizard hasonló listáján a 45. helyen, annak ellenére, hogy soha nem volt inkább a kereskedelem sikeres.

Ebben az évben, amely végül megváltozott, amikor Bartont átadták Matt Fraction -nak, az ötletek otthonának egyik legerősebb írójához. Ha ismét összeálltak David Aja -val, Hawkeye szórakoztató, kielégítő folyamatos sorozatot jelentett. Azok számára, akik későn érkeztek, az első öt problémát egyetlen kötetben gyűjtik. Bónuszként azok számára, akik elfelejtették, a Fraction legelső Hawkeye -solo mese a Young Avengers -től a 6. számú #6 -ot is kéznél van, Alan Davis és Mark Famer elbűvölő művészete. Ez a 2008 -as, amely igazán Kate Bishop -ra összpontosított, a Socialite Avenging Archer -t fordította Allen Heinberg Young Avengers -ben. Karakterét és a leendő játékát itt jól kiemelik.

A történet szerepel, mivel a püspök a Fraction együttesének része az új sorozatban. A dolgok akkor kezdődnek, amikor a pajzs Bartont és a Bishop -ot (a gyilkos B -ket) küldi el, hogy elfogják a vádló bizonyítékok csomagját. A Hawkeye Avenger elválasztása a Hawkeye The Solo Hero -tól, a frakció, valamint az Aja elküldheti őt a világ minden tájáról, a történetek sokkal inkább a kémkedés felé, mint a hősiesek felé mutatnak. Felfedezheti a szalagot és a vagabond kódot.

Azok számára, akik megpróbálják megtalálni a Hawkeye folytatását a Mockingbird és a Spider-Woman bájos életének folytatását, másutt kell keresnie. Ehelyett a frakció Bartonot és a püspököt úgy látja, mint egy kalandor, sokkal több John Steed, valamint Emma Peel, mint a Föld legerősebb hősei.

Elmagyarázta Christian Hoffer interjúkészítőnek: „Úgy értem, Hawkeye a Hawkeye -ről, valamint a nyilakról, valamint a technikákról, valamint a bármi másról szól – a maszk alatti személyről szól, valamint arról, hogy mit csinál csinál. Ő az ember az Avengers -en, és erről szól a könyv. A srác, a rutin haver, amely váll-vállon áll Thor-nal, valamint Cap-nal-ő az, akivel össze akartam írni. Megkaptam ezt a képet Clint -ről a fejemben, szalaggal az orrán, egy kötszer a hídon, amelyet David rajzol, és…, valamint ott volt a könyvem.

Ami az Aja elegáns, egyedi műalkotását illeti, a frakció göndörül: „Leginkább David legnagyobb rajongója, hogy lehetőséget kapjak neki, hogy ismét összeállíthassam, nevetségesen boldoggá tesz. Úgy gondolom, hogy arra kényszerítjük egymást, hogy jobban teljesítsünk, okosabbak legyenek, és magasabb munkát készítsünk, mint amennyire egyébként lennénk. Legyen szó buta bit részletekről vagy hatalmas dolgokról – amelyeket nehéz rámutatni előttem, vagy inkább probléma nélkül – mindkettőnk … Simpatico vagyunk a pattanásunkban. valamint a közvetlenül felfelé választott, ahonnan abbahagytuk. Építek neki, főleg neki. Attól függek, hogy megértem, mikor kell visszamenni, mikor kell kijutni az előtte. Megvan a mi dolgunk.

Matt Hollingsworth színei miatt az Aja művészete frissen életre kel, emlékeztetve minket, hogy mi a képzett művész és a mesemondó, Matt a saját, békés módon.

A frakció hosszú időt töltött Barton életének egyenruhájából, végül lakást vagy lakást nyújtott neki a Brooklyn Bedford-Stuyvesant szakaszában. A barátokat, valamint kapcsolatokat (és ellenségeket) hoz létre azon csapaton kívül, amely évtizedek óta meghatározta személyazonosságát. Ezek rendkívül erős történetek, megéri a figyelmet.

Vásárlás

Hawkeye Vol. 1: Az életem fegyverként SC

Leave a Reply

Your email address will not be published.