Figyelembe véve: DC Teen Titans: A bronzkori omnibus

Ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

Robert Greenberger

Írta: Robert Greenberger

Míg a DC Comics Supermannek, Batmannek, valamint a Woman -nal is biztosított nekünk, a legbuzgó rajongói követéseket a tini hősöknek szentelték. A szuperhősök Légiójának sikere közvetett módon felépítette azt a helyzetet, amely lehetővé tette a Robin, a Youngster Flash, valamint az Aqualad laza csapatait, hogy a Teen Titansmá váljanak. 1960-as címükben szerepelnek a sokat meghirdetett művészet, ám a képregény korai bronzkorának korai bronzkorában történő futtatása általában figyelmen kívül hagyja. A DC azt jelenti, hogy ezt megfelelően a mamut tini titánokkal: a bronzkori omnibusznál.

Tini titánok: A bronzkori omnibusz

Az életkor pontos kiindulási pontjának beillesztése kihívást jelent, azonban a szerkesztők itt választották Dick Giordano érkezését a sorozat szerkesztőjévé, valamint annak módosítását a quo állapotban. A bejövő szerzőkkel, Robert Kanigherrel, miközben Nick Cardy művészt tartott, Giordano feltárta, mi történik, amikor a jelmezeikkel és a hatalmaikkal járó kiváló kötelezettség rosszul kezelt. Lehet, hogy a béke szemináriumán a csapat nem fogalmazza meg a csapat, mielőtt Dr. Swenson, a Nobel -békedíj bajnoka lelőtték és megölték. A JLA megmutatta, hogy feltárja nem elégedetlenségüket, valamint a titánokat – Youngster Flash, Kérdési lány, Speedy, Hawk, Dove, valamint Lilith -, hogy elhagyják a jelmezeiket, és újradendálják magukat, hogy készen álljanak. Egy Jupiter úr nevű titokzatos srác beleegyezett abba, hogy belép, és mentorálja a csoportot, akinek a sorai ma már az első fekete tagja, Mal Duncan volt.

Teen Titans #25

Három kiadás után Kanigher eltűnt, helyébe Steve Skeates helyette el, aki azt mondta a Titans Companionnak: „Nagyon örültem, hogy átveszem azt, amit Kanigher felállított, mióta igazán tetszett, amit csinál.” Skeates jelezte azáltal, hogy visszahozta az Aqualadot, aki „két szinten dolgozott: olyan karakter volt, akit ismerek, és ő volt az ideális karakter, hogy reagáljon az álláspontjukra, hogy nem használják fel a szuperhatóikat”.

Addigra George Tuska ceruzába érkezett, hogy Cardy -t varázsoljon, aki fokozatosan dolgozott a vonal borítóin, bár a tinta maradt. A SKEATES továbbra is ellenőrizte, hogy mit jelent tinédzsernek, valamint hősnek az évtized zavaró fordulójában, amikor az iskolai tüntetések a tervezet, a vietnami háború, a nők jogai, valamint még sokkal inkább kitöltötték a főcímeket. A rajongói vágyaknak meghajolva a tizenévesek fokozatosan felfedezték magukat a jelmezekbe, amíg teljes munkaidőben nem voltak.

Teen Titans #32

Az időutazási mese számos módosítást hirdetett, amikor Giordano kilépett az üzletből, és a címet Murray Boltinoffnak adták át a 32. problémával. Sokkal kényelmesebb együttműködés a profi íróval, Bob Haney-vel, aki a hagyományos ezüstkori titánok történeteit komponálta, Boltinoff Skeates utolsó meséjét kétrészesvé változtatta, amely a legfrissebb irányváltást határozta meg.

„A legelső tizenhárom és fél oldalt komponáltam, ilyesmi, valamint a történet többi részét Bob Haney írta az egy-kiadásban. ” Haney folytatta az idő ugrálását, amelynek eredményeként Gnarrk, a barlang tini adta a jelenet, és csatlakozott a csapathoz.

Boltinoff elkerülte a folytonosságot a cselekvés és a magas ötletes történetek javára, amelyeket Haney ügyesen felajánlott, így a téma az őskori kortól a boszorkányságig egy csavart fogantyúra váltott, Romeo és Júlia. Haney szintén rutinszerű jelenlétként visszahozta Robin tini kérdését a csapatnak.

Tuska delegált ceruzát a Marvel számára, így az Art Saaf belépett a 40. problémával, valamint a Loch Ness szörnyeteggel való konfrontációval, mielőtt Mal kísértetét kísértette a polgárháborús rabszolga vadász szelleme.

Miközben Boltinoff ipari szerkesztő volt, a Carmine Infantino kiadó 1972 végén a 43. problémával megsemmisítette, és 1976 -ban, amikor Jenette Kahn és Sol Harrison végül a társaság vezetõi voltak, felhasználták őket. Saját elfogultság és érdekek, így számos címet töröltek, valamint egy sietős telefonhívást indítottak új sorozatra. Nyilvánvaló, hogy a szerkesztőség továbbra is szereti a titánokat, és azt is javasolták az újjáéledéshez, valamint az ütemtervbe. Joe Orlando szerkesztésével a szerkesztője, Paul Levitz asszisztense, hogy elindítsa a dolgokat. Az idő őrült természetében a címeket a szerkesztők között, valamint amikor a dolgok rendeződtek, Levitz még az első problémáját sem tudta felvenni, így Bob Rozakis, aki már a Robin funkciót a Batman háztartásában készített ki. Amint ez befejeződött, Julie Schwartz örökölte a sorozatot, és Rozakist tartotta írójaként.

Teen Titans #44

Ez a futás, a #44-53-tól, hozott létre néhány kérdést az ISSU-igAz E altáblák, valamint a folytonosság, amely magában foglalta a csapatot a Long Island-en, Farmingdale-i diszkótba való áthelyezésre. A MAL -t jelmezes bűnözőkké alakították a Guardian ruhájának testreszabott változatával. A barátnőjét, Sarah Beecher -t a DC legelső fekete szuperhőssé, a The Bumblebee -ként alakították át. Rozakis úgy érezte, hogy a csapatnak sokkal több női hősre van szüksége, így ahelyett, hogy még egy karaktert mutatna be, a Beecher átalakítása segített a történet igényeinek.

Ezután Rozakis, valamint a bejövő szerkesztő, Jack C. Harris más hősök beáramlását választotta, az eredeti denevér-lánytól a Charley Parker Golden Eagle-ig, a Hawk & Dove visszatéréséig, valamint a Beast Boy hozzáadásához. Organikusan ez úgy alakult ki, hogy a Titans West -ként érthető, és azt tervezi, hogy megosztja az időt a két csapat között.

Teen Titans #48

Talán a leginkább megkérdőjelezhető karakter, aki csatlakozik a csapathoz ebben az időben, a Harlequin volt, amelyet eredetileg Joker lányának értettek. Rozakis bemutatta őt Robin ellenfeleként a BF #6 -ban, bár gyorsan aggódott, mint ő, és egy hősre váltott. Hasonlóképpen elképzelte, hogy valóban Harvey Dent, a két arcú gyermek felnőtt gyermeke. Amikor csatlakozott a csapathoz a 49. problémában, folytatta a Joker foglalkozását, ám húsz évvel később gyakorlatilag egy Harlequin ruhát használt, gyakorlatilag a Harley Quinn előfutára. Mindhárom Batman háztartási történet itt található.

Amikor eltávolították a sorozatot, Rozakis úgy döntött, hogy visszatér, és elmondja a csapat eredetének, amelyet még soha nem fedeztek fel. Látta, hogy az eleinte olyan gyorsan ott van, annak ellenére, hogy hivatalosan nem csatlakozott a csapathoz, amíg a 11. probléma nem volt.

Vizuálisan ennek a futásnak a Schwartz -rendezvények keveréke volt a történeteket, miután Pablo Marcos és Bob Smith elindította a dolgokat. Irv Novick, aki szintén felhívta a Batman háztartási meséit, az újjáéledés első részét megcélozta, mielőtt Jose Delbo, Don Heck, valamint Juan Ortiz lépett be. A rutin művészeti csapat hiánya esetleg az értékesítést okozta, előmozdítva a lemondást 1977 -ben. –

A felvétel, valamint az erős #102

Az omnibusz szintén három párosulást tartalmaz Batmannel a felvételből, valamint a merészből. Az első, a #94, Haney és Cardy ajánlata volt a tizenévesek, akiknek atombomba tiltakoztak Gotham City -ben. A „létesítmény” és a tüntetők közötti hasonló elrendezés ezúttal a fiatal vízi elviselõk körüli arra késztette a Caped Crusader -t, hogy hozza be a titánokat, hogy segítsék a helyzetet. Ez a 102 -es számú, abban különbözik abban, hogy Jim Aparo megbetegedett, miután a legelső tizenhárom oldal, valamint Neal Adams belépett, hogy a kilenc oldalt ceruz, és mindazonáltal mindazonáltal egybeesik, amelyet Giordano készített.

Nyolc évbe telt, mire a titánok visszatértek a címre, párosulva Batmannel a 149. számú Haney -től, valamint Aparo -tól.

Rövid ideig a World legszebb képregényei hasonló Superman-csapat címké váltak, valamint a 205. probléma felfedezte a Titans színészi rasszistákat egy gazember számítógépnek köszönhetően. Lilith telepatikusan összehívta a Superman segítségét ebben a thrillerben, Dick Dillin, valamint Joe Giella.

Ez a kötet a képregények jó beágyazása az 1970 -es években, mint a történetmesélési módszerek, valamint a jellemzés különféle hangsúlyozása annak érdekében, hogy lépést tudjon tartani a gyorsan megváltoztató piacokkal. A titánok nagyon sokat ellenálltak az utcán, az oldalsó rúgásoktól a fiatal felnőttekig, bár mindig egymástól függtek, erős üzenet az olvasóközönség számára.

Vásárlás

Tini titánok: A bronzkori omnibusz

Leave a Reply

Your email address will not be published.