A Marvel bejelenti, hogy a Ta-Nehisi Coates & Leinil Yu

1. kapitánya ezt a közzétételt benyújtja:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Ipari hírek,
sajtóközlemény

Amerika kapitány #1

Egy teljesen új innovatív csapattal, valamint teljesen új irányba!

New York, NY – 2018. február 28. – új innovatív csapatok. Új sorozat. Új irányok. új kezdetek. Minden elindul a júliusban az 1. számú Amerika kapitánynál!

“Úgy gondolom, hogy ez egy igazán érdekes idő, hogy a legjobban az Amerika kapitányt komponáljuk” – mondta Coates. „Az ország lenyűgöző helyen van, és arra gondolok, hogy Steve Rogers karakterét lakom – ez az ember, aki egyfajta kellemetlen formájú volt a világ számára, az idő alatt, ahogy az emberek mondják. Remélem, hogy a rajongók izgatottak, hogy valami mást látnak, és azt hiszem, vannak igazán vonzó gazemberek, a régi intézmény kapitánya, az Amerika rajongói, valamint a Marvel rajongók is ismerik. ”

“A Marvel dédelgetett karaktereinek meséinek a legjobb hangjának megtalálása soha nem egyszerű feladat, azonban amikor eljött az ideje, hogy felvegye az új kezét, hogy irányítsa Amerika kapitányt, csak megértettük, hogy Ta-Nehisi Coatesnek kell lennie!” C. B. Cebulski, a főszerkesztő. „A Fekete Párduc újbóli feltalálása után a kortárs korszakban a Ta-Nehisi éles szkript-érzékenységét hozza Steve Rogersnek, valamint új helyét a Marvel Univerzumban. Mivel a Leinil Yu, valamint a Sunny Gho minden csodálatos cselekedetet életre kelti a nagy, erős látványtervekben, akkor nem tudja letenni ezt a könyvet. Amellett, hogy a bevezetésünket teljes időzítjük július 4 -én történő kiadásra! ”

Avengers/Amerika kapitány teljesen ingyenes képregény nap

A rajongók megnézhetik a Ta-Nehisi Coates, valamint a Leinil Yu legelső kapitány történetét az Avengers/Captain America teljesen ingyenes képregény napi kiadásából, május 5-én, valamint a hátsó borító művészetének megtekintésére. Leinil Yu problémájáról most először!

Az Amerika kapitányról, beleértve a Ta-Nehisi Coates különleges kommentárját, menjen az Atlanti-óceánba.

Amerika kapitány #1

Írta: Ta-Nehisi Coates

Művészet: Leinil Yu

Alex Ross borítója

Ingyenes képregénynap Amerika kapitány #1

Írta: Ta-Nehisi Coates

Művészet: Leinil Yu

Linil Yu borítója

Leave a Reply

Your email address will not be published.