10 dolog, ami tetszik az októberi ’10 képregény

, ezt a közzétételt benyújtják:

A kezdőlap legfontosabb eseményei,
Interjúk és oszlopok

75 éves DC képregény

írta: KC Carlson

Az egyik dolog, amiben nem vagyok pontosan őrült az októberi képregényekkel kapcsolatban, az, hogy az óriási ajándékkönyv -szezon még nem ért véget. Most már teljesen elárasztom a költséges keménytáblákat, abban az időben, amikor sok képregény ügyfél (és netizens) kétségbeesetten próbálja a képregények vásárlásainak költségvetését hetente mintegy 20 dollárra. Nem vagyok óriási rajongója a kiadói terveknek, amelyeknek az ünnepi szezonban minden (vagy legtöbb) a legfontosabb kiadások szervezettek, különösen akkor, ha a kiadó minden egyes része pontosan ugyanazt teszi. Mindig olyan sok dolgot kínálnak, hogy karácsony körül szeretnék (vagy megkérdezhetek a Mikulást), hogy alapvetően nem emlékszem rá (vagy több), csak azért, mert nem tudok fizetni érte. Ez az oka annak, hogy mindig azt hiszem, hogy a kiváló könyvek és a munkahelyek egy éven át tartó rutinja mindig egy kiadói tervet fog elrontani, amelyben bármi is van a negyedik negyedévbe. Kiadók, miért vállaljon ostoba veszélyt, hogy a hatalmas év végi munkád (vagy három) lehet az a (vagy sok), amelyet elfelejtenek az összetörésben?

Most, hogy kijelentem, hogy… az év egyik legköltségesebb könyve (de…):

Paul Levitz

1. 75 év DC képregények: A kortárs mítoszművészet művészete: Már hónapok óta zümmögött erről a munkáról, azonban amikor nemrégiben hallottam, mi volt a költségcímke – 200 dollár (természetesen jól kedvezményes Westfieldben!) – Hittem, hogy azt hittem Őrültek voltak. Addig, amíg meg nem láttam a fényképet balra. Ez egy jelentős könyv! Ez 11,4 x 15,6 hüvelyk, 720 oldal, valamint több mint 15 fontot értékel, a kiadó weboldalán található információk szerint. (Egyéb forrásoknak lehet régebbi információi.) A könyvet tartó srác a szerző, Paul Levitz. Paul kiváló lehetőség a könyv összeállítására, mivel a 75 év közül 35 -nél volt a DC -n – és széles körben kutatta a többit! A DC -ben töltött hivatali ideje egyik legjobb része a folyosón futott Pálba, amikor abban a hangulatban volt, hogy megossza egy kicsit a történelem/trivia. Az egyik meglepőbb: tájékoztatást kaptam arról, hogy az 1970-es évek preferált „művészi” Joe Orland-szerkesztett Secret otthoni futásait, valamint a trükkök otthonát valóban elárasztották a „Formula” Murray Boltinoff-szerkesztett szellemek, valamint az nem feltétlenül címek. (Az a lecke, hogy az észlelt magas színvonal nem mindig az, amit a nagyközönség választ választ vásárolni.) Azt várom, hogy a könyv tele legyen hasonló „elveszett” tényekkel a DC 75 éves története során. Nem hiszem, hogy ez egy teljes diófélék és csavarok története lesz-ez egy művészeti könyv, elsősorban és legfontosabb-, bár az életen át egyszerre néz ki a DC-ben elfelejtett kis kincsekbe boltozat, vagy a világ minden tájáról származó gyűjteményekben. valamint nem csak a legelső problémák, amelyeket mindig látunk. Vizsgálja meg a kiadó (Tashen) weboldalát, hogy érdekes mintákkal rendelkezik.

Zseni, elszigetelten

2. Genius, elszigetelten: Alex Toth élete és művészete: az év leginkább várt vizuális életrajzának. Dean Mullaney, valamint Bruce Canwell, valamint az IDW, a Genius, az Isolated egy nagy (400 oldal!) Keménykötésű, amely felvázolja a képregények egyik legegyedibb tehetségének életét és munkáját. Bőségesen szemlélteti Toth számos rajzával-sok szokatlan és meg nem reprintált-, valamint Toth társainak, barátainak, valamint a háztartási tagoknak a kiterjedt megjegyzéseivel. Amikor a képregény alkotói összejönnek, hogy lazítsák és beszéljenek a kiváló műalkotásokról, a beszélgetés mindig megkerül Toth felé. Fedezze fel, miért ebben a fantasztikus könyvben. Roger Ash azt reméli, hogy interjút készít Dean Mullaney szerzővel, ezért keresse meg hamarosan itt a Westfield Blogban!

Archie -szobor

3. Archie cucc: Megértem, hogy nagyon sokat beszélek az Archie Comics-ról, ám ez a hónap valóban tele van a szeplős fej rajongói számára! A legelső felfelé az Archie Firsts – az új, sötét ló képregény -vonalának, az Archie Archive Editions -nek a teaserje, amely nemcsak az elsődleges karakterek első megjelenéseit mutatja be (Archie, Jughead, Betty, Veronica, valamint Reggie), bár az összes mindegyik Karakter története az 1. Archie -tól, az 1. Jughead -tól, az Archie’s Girls, a Betty & Veronica #1, valamint a Reggie #1 – mindegyik keménytáblásban. Bob Greenbergernek néhány nap alatt lesz minden részlete, közvetlenül itt, a Westfield Blogban. – – Ezenkívül a Dark Equine bemutatja a csodálatos hagyományos képregénygyűjtő mini-státusok (tudod, a nagy óndobozokban lévő termékekből!) Archie sorozatát. – – Eközben az IDW és a YoE könyvek is! Archie -t biztosítanak: 7 évtizedes Amerika preferált tinédzserei. Craig Yoe írta, ez a 224 oldalas dohányzóasztal-művészeti könyv ideális esetben a legelső „szórakoztató” könyv, amely az Archie Comics teljes történetét lefedi. (A korábbi történetek hiányosak vagy túlzottan tudományosak voltak.) A 10 legjobb fedezeti osztályozással, beleértve az „Aliens és a Monsters”, a „Swimssuits ”,„ rock „n roll”, valamint „mi a”?!? ” (Archie -nek volt néhány őrült borítója az évek során!), Ez a szórakoztató Archie történelemnek tűnik. Hasonlóképpen, a kulcsfontosságú művészekkel és az írók életrajzaival (Montana, Decarlo, Lucey, Schwartz, valamint még sok más), részletes karakter reflektorfények, szuperhősök, rengeteg nem publikált műalkotás és még sok más! – – – Maga az Archie Comics-nál van egy hatalmas háromrészes kereszteződés „új gyerekek” történet (az Archie-ben, valamint a Good Friends #148, az Archie #614, valamint a Betty, valamint a Veronica #250), amely sok új újat mutat be. Karakterek Archie világába, míg az Archie Double Digest #1 World 160 oldalas hagyományos Archie karácsonyi történeteket tartalmaz!

Apró titánok/kis archie

4. Kis titánok/Little Archie: Ahogy azt hitted, hogy készek vagyunk … Várj, van még több! Az egyik legjobb jelenlegi fiatal képregény szereplője (mondjuk, hogy ötször gyorsan!) kielégíti az egyik legjobb hagyományos fiatal képregényt (Ditto!) Három részből álló miniszerek, amelyek a képregény történetében a legerősebb, apró kereszteződéseket mutatják be! Ráadásul ez a legelső új Bit Archie -történet sok év alatt. Hát, igen! Jelentős kiáltás Art Baltazar és Franco, a srácok, akik ezt a mini-opus-ot alkotják, és rajzolják. Amikor néhány héttel ezelőtt valóban megbuktam a képregény kiégésének (ironikus módon, miután összeálltam), és teljesen abbahagytam a képregények olvasását, a képregény, amelyet arra választottam, hogy visszakerüljön, kicsi titán volt, és az egész futást egy ülésen olvastam. Most visszatértem, és ismét a képregényekkel kapcsolatban vagyok, ennek a fantasztikus könyvnek köszönhetően! Ne feledje, mivel minden korosztály számára ez nem azt jelenti, hogy csak a gyerekeknek szól. Vizsgálja meg ezt a könyvet! A gyerekméretű Josie, valamint a punci macskák megjelennek a 2. problémában. Azonban hol van a Bit Ambrose?

Avengers vs Pet Avengers

5. Avengers vs. Pet Avengers: Ó, nem! Nem egy újabb képregény, ahol a hősök mind békákká válnak, és harcba kerülnek a szuperhatalmú „háziállatokkal”, mivel néhány félreértés csak így van egy „Vs.” A címben, amikor a Béka-heroes valóban a háziállatokkal lép fel, mivel a sárkányok úgy döntöttek, hogy átveszik a Földet (amely valószínűleg egy angst töltött belső vitát állít fel a Lockheed-en belül), valamint azután négy problémát kell elmondania, hogy elmondja A mese (vagy a farok, mint amilyen volt)! Olyan, mint a képregények közül minden héten! Mikor ér véget az őrület!?! (És milyen szag kell, mint abban a béka méretű páncélban?)

Richard Stark’s Parker: A ruházat

6. Richard Stark Parker: A ruházat: A Darwyn Cooke Stark (valójában Donald E. Westlake) hagyományos noir bűncselekmény regényeinek adaptációjának második kötetét most megrendelésre kínálják! Az előző kötet, a Hunter, felajánlotta az első nyomtatást, valamint az év egyik legelismertebb könyve, több díjjelölést szerezve, valamint a 2010-es EISNER-díjat nyerte meg a legfinomabb adaptációért egy újabb munkából. Csak két nappal azelőtt komponálom ezt, mielőtt végül megnézem a speciális szuper méretű előnézetet, amelyet az IDW nemrégiben közzétett az öltözékre (miért, ó, miért nem rendelkezik a FedEx-rel teleportációs szállítással?!), Tehát nem tudom Pontosan mondja el, milyen kiváló Darwyn Cooke művészete. (De ez Darwyn – duh! – Tehát nyilvánvalóan kiemelkedő lesz!) Ami a történetnek szól, az öltözék megnyílik, amikor Parker a magas életet éli, miután a szindikátus megcsalja a pénzt. Fogadj, hogy ez nem tart sokáig, amikor az öltözék felfedezi! 160 oldal Stark/Cooke Greatness, színes, közzétette: IDW.

A horror!

7. A horror! A horror! Képregények A kormány nem akarta, hogy olvassa el!: A hónap legjobb címének bajnoka, az egyetlen, a Shakespeare -i tudós által írt horror képregényről szóló könyv (legalább ebben a hónapban). A szerző, Jim Trombetta 300 oldalas, erősen illusztrált története az 1950-es évek előtti horror képregények előzetes képregény-képregényeire visszatér a napokba, amikor a Kongresszus (semmi jobb teendővel) a képregényeket a fiatalkori bűnözés forrásaként vizsgálta meg, a Say-So a nap poppszichológusáról-és azt is, hogy a TV-ben adták át! A könyv részletes történetet és kontextust biztosít ezeknek a képregényeknek, valamint alkotóiknak-plusz egy előnye van a DVD-nek, amely a 25 perces bizalmas fájlot tartalmaz valamint azok hatása a fiatalkori bűnözésre! ISTENEM! Pontosan milyen félelmetes ez! Lehet, hogy megéri maga a könyv költségeit! Megjelent Abrams.

DeadpoolMax

8. DeadpoolMax #1: Tudod, legtöbbször úgy érzem, hogy én vagyok az egyetlen srác, aki nem érti a Deadpool varázsait, vagy miért jelenleg van havi képregény, mint mondjuk a Nextwave. Bárki, aki be akar utalni a Deadpool félelmetességére, kérjük, nyugodtan használja az alábbi megjegyzés mezőt (bár az összes megjegyzésnek megfelelő angol nyelvűnek kell lennie, valamint a „LakauSe, ő nagyon félelmetes, haver ”, nem elfogadható). Megvizsgálom a DeadpoolMax #1 -et azonban, mivel Dave Lapham (kóbor golyók), valamint Kyle Baker (Letitia Lerner, Superman’s Babysitter) az innovatív csapat, valamint nagyon félelmetes, haver! Csak érett vagy max-típusú emberek számára.

Legfelsõbb tehén nagyon első megjelenés

9. Kerekítés: Itt van néhány más dolog, amelyet érdemes ellenőrizni ebben a hónapban: Hat új képregény – mindössze öt dollárért! Hat képregény bárhol máshol általában 18–24 dollárt fog fizetni. – – Az Edgar Rice Burroughs John Carter regényein alapuló Dynamite új Mars -sorozatának sorozata lenyűgöző lehet. – – Xenozoic: A teljes gyűjtemény összeállítja Mark Schultz elképesztően kedves Xenozoikus meséit egy 352 oldalas Trade Paperback-ben, Flesk. Flesk szintén felsorol egy új Jim Silke Jungle Women festménygyűjteményt. – – Yo Gabba Gabba!: Képregény idő! Az ONI -ból Evan Dorkin, Sarah Dyer, Mike Allred, J. Bone, J. Torres, valamint a műsor összes szereplőjének, köztük a jelenlegi médiasztárnak (a Kia Sorento hirdetéseiben szerepelt a barátaival együtt szerepel a show összes szereplője. Zokni majom, robot, valamint mackó – pontosan hogy tetszik most?!). – – Az animációs rajongóknak meg kell vizsgálniuk az új Walt Disney Animation Studios Archive Series keménytáblákat. – – Az 1. káoszháború, a Turok #1, valamint a 100. #100 -as Fables mind érdemes ellenőrizni. Amellett, hogy igazán szereti a halált, ne hagyja ki a 894. számú akció -képregényt. – – Hallom, hogy Bruce Wayne visszatért ebben a hónapban. Kihagytam valamit? Elment? Hiányzott neki?

10. Buta cucc: Nem pontosan ajánlom ezeket, azonban itt van néhány ostoba dolog, ami ebben a hónapban nevetett, miközben számos termékkel vonzódtam a nagyszerű cuccokat.

Hardy fiúk: Mászó zombikkal

* A kemény fiúk: zombikkal mászás (egy fotó 1000 szót ér!)

Steampunk Palin

* Steampunk Palin (nem mintha azt hiszem, hogy valaha is közzéteszik, azonban a borító nagyszerű!)

*, valamint a kalap tánya a képregények évelő 8 éves, Mark Millar, aki elnevezte új magazinját, Clint-t. A „Clint”, látja, egy korábban tiltott szó a képregényekben, azoktól a napoktól kezdve, amikor a régi, tökéletlen nyomtatási innováció néha néhány, a minden tőke kézzel betűvel ellátott szavak betűit, valamint véletlenül új (és általában általában új készítést okozhat (és általában nem túl kedves) szavak. Az összes ugrás, valamint a képregények fontos elismerése és a nyilvános elfogadás mellett mindig lesznek olyan srácok, mint Mark, mint a pokol, hogy tartsák őket a csatornában.

Ó, mint egy utolsó dolog ebben a hónapban. Azok közül, akik legioniaire rajongói, akik azon gondolkodtak, hogy mi történt Jeff Moy művésznél, visszatér a képregényekbe (miközben a Raven Software napi feladatát tartja) a képkomisszumok oldalán, valamint Jane Wiedlin robotica! A 4. probléma a jelen rendelési űrlapon található.

KC Carlson: Kevesebb háború. További foofa!

Paul Levitz képe a Comic Shop Locator oldalról származik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.