Amigo Comics 2013. augusztus Augusztus Megkérések

Az Amigo Comics kedves emberei a Comiclist -nak a képregények iránti kérelmeiket, valamint a 2013. júniusi előnézetekben bemutatott egyéb termékeket, amelyeket 2013 augusztusától kezdve a szállításra terveztek.

A Westwood Witches #4

Történet: El Torres
Art by: Abel Garcia, Roger Bonet
Cover művész: Abel Garcia

Az utolsó epizód! Ez a végső show a Jack The Writer, valamint a Westwood boszorkányai között! Milyen szörnyű költségek fizetett Jack -t fiatalkorában, ami még ma is kísérti őt? A rémálom kinyilatkoztatások… múltbeli, jelen és jövőben is bemutatják ennek a kortárs boszorkányság -horror mese teljes kárpitjában!

„Ez az a titok, amelyet szeretek olvasni. Bevonja, és olyan pontokkal is csalogat téged, amelyek szerinte egy irányba vezet, majd teljesen több más irányba húz téged. ”

–Richard Cardenas, Pop Cults.

Még van idő, hogy megkapja magának egy példányt! Keresse meg az előnézeteit, és előrendelje azt.

Érett témák

SC, 7 × 10, 32pg, FC …………… 3,99 USD
UPC kód: 700153928700-00411

ROGUES! #5

Történet: El Torres

Art írta: Diego Galindo
Szín: Carmelo González
Cover művész: Ruiz Burgos

A bűncselekmény városában levő bűnözők majdnem megsemmisülnek. A tolvajok testvériségének kitűnő családjainak azonban ambiciózus terve van: a legveszélyesebb, gonosz és rosszindulatú csalások összegyűjtése, csak a leghírhedtebb, de nem olyan vényköteles gazemberek-bram, valamint a menyét, a leghírhedtebb, de nem is-ennél is vaSto-tól nem. Vezesse őket a trükkös részekkel, és támadja meg magát a szürke palotát!

„Ez a képregény valóban nagyon, rendkívül jó. Ez valami, amire a piacnak egy ideje szükség van, és nem is hiszem, hogy megértették. Előre megrendelés, vásárolja meg az interneten, vagy reméli, hogy a bolt megkapja, bármennyire is szükség van arra, hogy ellenőrizze ezt a könyvet. ”

–Komikális gazemberek

Keresse meg az előnézeteket, és szerezzen egy példányt, ha van még idő!

Érett témák

SC, 7 × 10, 32pg, FC …………… 3,99 USD
UPC kód: 70037199995-00511

Arcane titkok #1

Történet: Angel A. Svoboda
Art írta: Angel A. Svoboda
Cover művész: Angel A. Svoboda

Lovecraft gyerekeknek! Cthulhu Mythos az egész család számára! Csatlakozzon az orvoshoz, valamint a hűséges társához, Harry Callahanhoz az éjszakai „boo” -os dolgok elleni küzdelemben! A rettegés Xulu és más idősebb lények sok ősi tárgya elveszik, valamint ha a ment ment és Callahan nem hozhatja vissza őket, akkor a gonoszság gonoszabbi meg fogja csinálni!

Az Amigo egyesíti erőit a Dibbuks-szal, a népszerű spanyol kiadóval, hogy kiadja a minden korosztály számára az amerikai olvasók számára az Arcane Secrets-t! Ez nem egy aranyos cthulhu gyerekeknek. A kockázat valódi! Csakúgy, mint csak az orvos, a bátor Harry, valamint az Elvis nevű furcsa lény megállíthatja. A kalandok, az őrület és a hektikus szórakozás a Angel A. Svoboda, az Arcane Secrets mögött álló alkotó védjegyei!

MINDEN KOROSZTÁLY

SC, 7 × 10, 32pg, FC …………… 3,99 USD
UPC kód: 799456681627-00111

Ossza meg ezt:
Részvény

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Távirat
Pinterest

Facebook
Zseb

WhatsApp

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Amigo képregények 2013. júniusban Megkérések: Az Amigo Comics kedves emberei a képregényeket a képregények iránti kérelmeikkel, valamint a 2013. áprilisi előnézetekben bemutatott egyéb termékekkel együtt szállították. , Rubén ro…
2013. április 11. “képregény”

Amigo képregények 2013. júliusában Megkérések: Az Amigo Comics kedves emberei a képregények számára a képregények iránti kérelmeiket, valamint a 2013. májusi előnézetben bemutatott egyéb termékeket, amelyeket 2013. júliusától kezdve szállítanak, a ROGUES! #4 Szerző (k): El Torres művész (k): Diego Galindo, Rubé…
2013. május 2. “képregény”

Amigo képregények 2017. szeptemberi Megkérések: az Amigo Comics kedves emberei a képregényeket a képregények iránti kérelmeikkel, valamint a 2017. augusztus augusztus előnézeteiben bemutatott egyéb termékekkel együtt szállították. : El Torres Arti…
2017. június 10 -én “képregény”

Leave a Reply

Your email address will not be published.