A vadonatúj történet íve Amerika kapitányban kezdődik: Steve Rogers

média kiadás – ez a történet sokkolta a világot. Amerika kapitány a Hydra ügynöke?! Most – a szupersztár alkotói, Nick Spencer és Jesus Saiz, a következő izgalmas fejezetet hozzák a legendás kapitányukban, America Saga -ban. Mindez a „Hail Hydra” -ban történik – egy új történet ívben, amely Amerika kapitányban kezdődik: Steve Rogers #7. A képregény üzletekben mindenhol kínált Marvel örömmel mutat be egy különleges előzetes előzetes előzetes előzetes előzetes új történet ív!
Ahogy a Hydra csápjai lassan meghúzódnak a Marvel univerzum körül, a Steve Rogers machinációk éppen kezdődnek! PAJZS. szétesik a varratoknál. A vörös koponya Európán áthalad, hátul egy hadsereggel. Amerika kapitány csak hátradőlhet és mosolyoghat – bármi is megy a terv szerint. Mi az a titokzatos végjátéka? A darabok a helyére esnek, légy ott a következő sokkoló fejezethez!

Amerika kapitány: Steve Rogers #7, valamint Amerika kapitány: Steve Rogers #8 egyaránt digitálisan kínálják a Marvel Digital Comic Shop -ban, valamint az összes regionális képregény -kiskereskedőnél. Ha felfedez egy képregényt az Ön közelében, lásd a www.comicshoplocator.com vagy az 1-888-ComicBook telefonhívást.

A Marvelről: A Marvel Entertainment, LLC, a Walt Disney Company 100 % -ban tulajdonában lévő leányvállalata, a világ egyik legjelentősebb karakter-alapú szórakoztató cége, amelyet egy bevált könyvtárban fejlesztettek ki, amely több mint 8000 karakterből áll, amely a hetven több mint hetven több mint 8000 karakterből származik. évek. A Marvel karakter -franchise -ját szórakoztató, engedélyezési és közzététel területén használja.

További információkért lásd a www.marvel.com webhelyet

Ossza meg ezt:
Részvény

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Távirat
Pinterest

Facebook
Zseb

WhatsApp

Mint ez:
Mint a betöltés …

Összefüggő

Comiclist Preview: Amerika kapitány Steve Rogers #7Media kiadás – Itt kezdődik az Amerika kapitány szenzációs saga következő fejezete! Ma a Marvel örömmel mutatja be az első pillantást az Amerika kapitányra: Steve Rogers #7 – A következő érdekes történet legelső részlete a “Hail Hydra”! B…
2016. november 8. “képregény”

Két hős polgári marad az America kapitány/Iron Guy #1Derek Landy, valamint az Ángel Unzueta novemberben az új kapitány/Iron Guy sorozatban. A sajtóközlemény következik: A média kiadás – A Marvel Universe dinamikus duója, az America kapitány, valamint a Iron Man, a rendkívül saját csapatban szereplő képregény sorozatban fog főszerepet játszani.
2021in augusztus 10. “Comiclist”

A Marvel World egyesíti a trükk empiremedia kiadását – hónapok óta épül egy csomó címen! Itt az ideje, hogy együtt álljunk a Hydra, valamint a gonosz erõi ellen, azonban pontosan hogyan tudják a Marvel World hősök megbirkózni ezzel a legmegbízhatóbb figura ezzel a összetört árulással.
2017. május 18. “képregény”

Leave a Reply

Your email address will not be published.